Burger în Padure

Burger în Padure

Ingrediente

-2x 200 g chiftele de vită (3 cm grosime)

-2x chifle de pâine crocantă

-10 felii de bacon afumat

-1 crenguță de rozmarin

-150 g ciuperci brune

-50 ml ulei de măsline

-3 căței de usturoi

-1 ceapă

-sare și piper

Mod de preparare

1.Se pregătește focul de lemne. Se curăță și se spală ciupercile, ceapa și usturoiul. Ciupercile se taie lamele, ceapa se taie juliene, iar usturoiul se toacă mărunt .

2.Chiflele se taie pe jumătate, chiftele de burger se asezonează cu sare și piper proaspăt măcinat.

3.Se pune o tigaie la încins cu ulei de măsline. Se prăjesc feliile de pâine,când sunt rumenite se pun pe blatul de lemn, în aceeași tigaie se continua cu feliile de bacon și se lasă până devin crocante.

4.Se pun chiftelele de vită în tigaie și se prăjesc timp de 5 minute, apoi se întorc pe cealaltă parte, apoi imediat se adaugă ceapa, ciupercile, usturoiul, crenguța de rozmarin și se trage la tigaie timp de 2-3 minute. Se asezonează cu sare și piper proaspăt măcinat. Se scot din tigaie chiftelele de burger și se lasă 2-3 minute să se odihnească:– se servesc mediu 58°C.

5.Pe partea de jos a chiflei se asează carnea, peste carne se pun ciupercile, baconul prăjit și se acoperă cu cealaltă felie de  chiflă.

6.Burgerii se servesc imediat !!! 

Pe data viitoare !! ... până atunci abonează-te la newsletterul nostru pentru a fii la curent cu tot ce se intamplă la noi pe website.

 


Lasă un comentariu